22 Ocak 2018 Pazartesi

Myiyo Anket Para Kazanma ! Anket Doldurarak Para Kazan !



myiyo anket
Anket Doldurarak Para Kazan ! Myiyo Anket Para Kazanma !!


Fikirlerimizi söyleyerek internetten para kazanabiliriz. Myiyo ile anket doldurarak aylık çok güzel gelirler elde edebiliriz. Myiyo, bir anket doldurma sitesidir. İnternet üzerinden bize sunulan anketleri doldurarak ortalama aylık ilk zamanlarda 100-200 TL civarında para kazanabilir fakat daha sonraki ayllarda aylık 500 ila 1000 TL civarında kazanç elde edebiliriz.

myiyo kapak

Anket doldurarak para kazandıran pek çok site mevcut fakat bunların çoğu çok az kazandırmakta. Myiyo anket diğer anket sitelerine göre çok daha fazla para kazandırıp ödeme konusunda da güvenilir bir firmadır.





myiyo kayıt
Myiyo ankete üye olduktan sonra karşımıza çıkan anketleri düzgün bir şekilde doldurarak myiyo anket sitesine katılmış oluyorsunuz. Ardından doldurmuş olduğunuz bilgiler doğrultusunda size yeni anketler gelir ve bu anketlerden de ankete göre puanlar kazanırsınız. Myiyo anket sitesinde 1.000 puan 1 Euro'ya karşılık gelmektedir. Myiyo'da ilk üye olduğunuz zaman size vermiş olduğu anketleri doldurarak 2.000-3.000 civarında puan kazanırsınız. Ayrıca her doldurduğunuz anket başına 500 ila 10.000 puan kazanabilirsiniz. Puanlarınız 20.000 olunca da paranızı çekebiliyorsunuz. Bu arada anketleri doğru ve düzenli bir şekilde doldurursanız Myiyo size daha fazla puan veren anketleri yollayacaktır. Dolayısıyla daha fazla kazanabilirsiniz.


Myiyo anket sitesinde ilk ayınızda ortalama sadece anket doldurarak 20.000 ile 50.000 puan biriktirebilirsiniz. Buda yaklaşık olarak 75 TL ile 180 Tl civarında. Fakat dediğimiz gibi bu henüz ilk başlarda. İlerleyen zamanlarda sitedeki rütbenizi artırarak Çok daha fazla paralar kazanabilirsiniz. Anketler en fazla 20 dakikamızı alıyor ki anketin uzunluğu ne kadar uzunsa o kadar fazla para kazanabiliriz.

Myiyo anket sitesinde arkadaşlarınıza myiyo anketi tavsiye ederekte para kazanabilirsiniz. Her davet ettiğiniz kişi başına 500 puan kazanırsınız. Bu konuda size tavsiyem facebook gruplarında Myiyo'yu paylaşın. Günde 10 kişi  kayıt olsa (ki 20-30 kişi kayıt yapanlarıda gördüm) 5.000 puan eder. Buda 5 Euro yani 18 Tl civarında bir para eder ki bu sadece referans kazancı. Bide anket doldurduğunuzu düşünürsek kazancınız günlük 30 Tl civarlarına bile çıkabilir. Kısacası hem arkadaşlarınızın veya davet ettiğiniz insanların para kazanmasına vesile olacaksınız hemde siz daha çok kazanacaksınız.

Myiyo anket ödemeleri her ayın 1'inde banka hesabınıza yatar. Ayın 1 ine kadar siteden ödeme talebinde bulunuyorsunuz ve ne kadar ödeme talebinde bulunduysanız o kadar para banka hesabınıza yatar.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder