22 Ocak 2018 Pazartesi

Faucet Hub ile Bedava Bitcoin ve Altcoin Kazanmak

Faucet Hub 

faucet hub

Bitcoin’in değeri 4bin dolarları aşalı çok oldu. Bitcoin değerlendikçe bitcoin kazanmakta haliyle çok daha zorlaştı. İnsanlar tıklayarak, chapta doldurarak, site ziyaret ederek kazandıkları satoshileri annında cüzdanlarında görmek istiyor.
İşte tam olarak bu işe yarayan basit siteler çoktan kurulmuş ve binlerce kullanıcıya ulaşmış durumda bunlardan biri olan faucethub galiba şimdiye kadar karşılaştığım en büyük micropayment sitesi.
Faucethub‘ a üye olduktan sonra sitenin arayüzünden faucet veren sitelerin linklerine ulaşabiliyorsunuz. Bu faucet siteleri siz chaptayı doldurduktan sonra direk olarak faucethub‘a ödemeyi yapmakta. Faucethub‘da  biriken bakiyelerinizi ise belirli bir miktara ulaştıktan sonra istediğiniz cüzdana azıcık bir fee ödeyerek çekme imkanınız bulunmakta.  Ayrıca azıcık bir fee ödeyerek bitcoinlerinizi veya altcoinlerinizi birbiri ile exchange yapabilirsiniz.
Sadece bitcoin değil, bitcoincash, dogecoin, litecoin, blackcoin, peercoin gibi bir sürü faucet imkanı olan altcoinlerde sitede yer almakta. Sizde üye olup geç kalmadan coin kazanmak istiyorsanız BURAYA tıklayarak üye olabilirsiniz
faucet hub kripto
Yukarıda gördüğünüz tüm Coinlerden kazanabilirsiniz.

Sitenin bir diğer güzelliği ise rain yani Yağmur sistemi.
faucet hub bonus
Bu sistem sayesinde sitedeki chat odasında beklerken Bitcoin veya diğer altcoinlerden rastgele miktarlarda kazanabilirsiniz.Yani sitenin arka planda açık kalmasında fayda var.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder