23 Mart 2018 Cuma

On Gunluk

OnGunluk Oyunu Oyna


Ongunluk oyunu internetten para kazanabileceğiniz güvenilir oyunlardan bir tanesi. Oyunda para kazanmak için oyun içinde belirtilen coin paketleri alarak, bu coinlerin ürettikleri coinleri satıp TL ye çeviriyorsunuz. Çevirdiğiniz TL yi ister gerçek para olarak çekip kullanabilir, isterseniz de oyunda yeni coin paketleri alarak daha fazla para kazanabilirsiniz. 

Ongunluk oyunu güvenilir bir para kazanma sitesidir. Yaklaşık 7 aydan uzun bir süredir açık olan ve şu ana kadar hiç bir sorun çıkartmayan oyun yönetimi, yatırımları gerçek Bitcoin borsasında değerlendirerek bizlerin para kazanmasına olanak sağlıyor.


On gunluk coinler

Ongunluk Para Kazanma Başlangıç


Ongunluk sitesine BURAYA tıklayarak kayıt olduktan sonra oyuna giriş yapıyorsunuz. Oyuna yeni 
kayıt olduktan sonra ongunluk oyunu size ilk seviye coin paketi olan Virgin Coin hediye veriri. Virgin coin'in değeri 10 TL dir. Hediye edilen Virgin coin bize para kazandırmaya başlar.

brkt coin
Oyunda para kazanmak için 12 farklı coin paketi var. Bu coin paketlerinin hepsi coin üretir ve bizde bu üretilen coinleri sol menüden dönüştür yazan yere tıklayarak üretilen coinleri satıyoruz. Sattığımız coinler bize TL bakiyesi yani oyun parası verir. Bu oyun parası ile istersek yeni coin paketleri alarak daha fazla para kazanabilir, isterseniz de kazandığınız parayı çekerek kullanabilirsiniz.

Başlangıçta eğer yatırım yapmamışsanız ongunluk sitesinden para kazanmak oldukça zordur. Özellikle site yönetiminin oyundan kazandığı parayla bitcoin borsasında alım satım yaparak para kazandıklarını düşünürsek bu gayet mantıklı bir durum. Zira siz yatırım yapmazsanız oyunun sizden bir kazancı olmayacağı gibi bir yerden sonra zararına da olmaya başlayacaktır. Fakat yine de yatırım yapmadan para kazanmak mümkün diyebiliriz. Tabi oldukça düşük miktarlar.

Ongunluk sitesinden para kazanmak için sizin ekstra bir şey yapmanıza gerek yok. Siz Coin satın al bölümünden aldığınız coin paketleri size coin kazandırıyor. Sizin yapmanız gereken boş zamanlarınızda oyuna girip üretilen coinleri satmanız yeterli olacaktır.



On gunluk giris

Ongunluk Güvenilir mi ?


Ongunluk dediğimiz gibi yatırımları coin borsasında değerlendiriyor. Uzman bitcoin alım satım kadrosuyla yaptığı yatırımların kalitesini, yatırım yapılan Bitcoin ve alt coinlerin artışlarından anlayabilirsiniz. Doğru bir yatırım modeli uygulayan sistem daha şimdiden oldukça iyi kazançlar elde etti diyebiliriz. Dolayısıyla sistemin kar etmesi oyuna da yansıdığı için, pek çok kampanyada yapıyorlar.

Yatırımlar şuana kadar oldukça iyi bir şekilde kontrol ediliyor dolayısıyla şimdilik ongunluk sitesi için güvenilir bir oyun, hatta güvenilir bir yatırım platformudur diyebiliriz.

Ongunluk Para Kazanma Taktikleri:


Ongunluk oyununda hızlı bir şekilde para kazanmanız için en uygun taktik, yatırım yaparken bonus kampanyalarına dikkat etmek olacaktır. Bonus kampanyaları sayesinde kazancınızı oldukça fazla artırabilirsiniz. Onun dışında yatırım yaparken en yüksek coin paketlerini almaya özen gösterin. Bu coin paketleri sizin daha çok para kazanmanızı sağlayacak. Özellikle Platin Elite Coin şuanda en karlı coin ama kampanyalar ile bazen bu durum değişebiliyor.

1 yorum: