22 Ocak 2018 Pazartesi

Btc Heat

Bedava Bitcoin Kazanın - Btc Heat ile Kutu Çevir Bitcoin Kazan

Btcheat bedava bitcoin kazanabileceğiniz bir sistemdir. İlk başlangıçta size 50 free spşn veriyor sonrasın da ise site üzerinden mining yaparak çevirme hakkı kazanıyorsunuz. Çevirme haklarınız ile kutu çevirip bitcoin kazanmaya çalışıyorsunuz. 0.03 bitcoine ulaşınca bitcoinlerinizi cüzdanınıza çekebiliyorsunuz. Kayıt olmak için sadece bitcoin cüzdan numaranızı yazmanız yeterlidir
Btc heat çok basit bir yapıya sahip. Öncelikle BURAYA TIKLAYARAK çok kolay bir şekilde kaydınızı oluşturmalısınız. Kayıt oluşturmak için Bitcoin wallet kodunuzu karşınıza çıkan yere yazmanız yeterli olacaktır. Daha sonra "Start" butonuna basıp sisteme giriş yapıyorsunuz.
Btcheat sistemine giriş yaptıktan sonra karşınıza fotoğraftaki gibi ekran gelir. Play tuşuna basarak kutuları çeviriyorsunuz. Gelen simgeler sayesinde de bitcoin kazanıyorsunuz. Yeni başlarken 50 çevirme hakkı bedava olarak verilir. Bu çevirme hakları sayesinde kutuları çevirip bitcoin kazanabiliyoruz.
Yeni çevirme hakkı için bilgisayarınız da kazım yapmalısınız. Kazım yapmak da yine çok kolay. Bizim yapmamız gereken bir şey yok. Mining yazan yere tıklayarak kazım yapacağınız yere gidiyorsunuz.









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder